U kunt uw vraag aan het Erfgoedloket Groningen stellen via ons telefoonnummer (050 313 27 09), per e-mail, of via het contactformulier op onze website. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in ons monumentale pakhuis Libau aan de Hoge der A 5 in Groningen. Daarnaast delen wij regelmatig informatie via Facebook en Twitter. Het Erfgoedloket is op werkdagen van 9 tot 17 uur bereikbaar.

Afhandeling vragen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, registreren wij uw vraag in onze database. Daarna ontvangt u een e-mail ter bevestiging waarin kort wordt aangegeven wat uw vraag is en over welk pand uw vraag gaat. Ook wordt in de e-mail aangegeven onder welk dossiernummer uw vraag in behandeling is. Zo kunnen wij u weer goed verder helpen als u aanvullende vragen heeft.

Eén van onze erfgoedadviseurs neemt binnen enkele werkdagen contact met u op voor het beantwoorden van uw vraag, dan wel om aan te geven welke vervolgstappen er worden ondernomen.

Natuurlijk hebben wij op onze website ook veelgestelde vragen en antwoorden (FAQ’s) staan. Daarnaast vindt u op onze website relevante publicaties en links.

Lerende organisatie

Het Erfgoedloket Groningen wil bewoners en eigenaren zo goed mogelijk van dienst zijn en blijft daarom verbeteringen aanbrengen op basis van ervaringen en ontwikkelingen. Dit betekent dat de veelgestelde vragen en antwoorden (FAQ’S) op onze website steeds worden aangevuld met nieuwe vragen die bij ons binnen komen. Ook de “Verhalen uit de praktijk” zullen naarmate de tijd vordert steeds worden uitgebreid.