Op 5 september wordt van 15:00 tot 20:00 uur de eerste Erfgoedloketfair met als thema Groninger restauratiefair ‘Erfgoed & Ambacht’ gehouden. Op deze fair zal, naast de reguliere inloopbijeenkomst van het Erfgoedloket Groningen, een groot aantal restauratie experts aanwezig zijn om u een kijkje in hun keuken te geven. Daarnaast wordt er door EPI-kenniscentrum een aantal workshops georganiseerd.

De fair vindt plaats op het binnenterrein van het Openluchtmuseum Het Hoogeland te Warffum, een locatie die natuurlijk barstens volstaat met Groninger erfgoed. Tijdens de fair zullen op het terrein ook een aantal demonstraties worden verzorgd.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de restauratiefair. Zo kunt u hier een overzicht vinden van welke partners aanwezig zijn bij de inloopbijeenkomst, welke restauratiespecialisten met een stand aanwezig zijn, maar ook welke workshops en lezingen er worden georganiseerd.

Indien u zich aanmeldt via info@erfgoedloketgroningen.nl is het bezoeken van de fair gratis. Voor meer informatie over de praktische zaken tijdens de fair klik hier.

Programma en plattegrond

Hier kunt u het programma en de plattegrond van de fair downloaden.